Financiële planning

Wat zijn uw plannen voor de toekomst? Wat verwacht u? Financiële planning gaat over de grotere uitgaven die u in toekomst verwacht te doen. Dat kan o.a. een hypotheek zijn voor de aankoop van een nieuw of duurder huis, maar ook de aanschaf van een tweede huis, een boot, een auto of een wereldreis.

Met een financiële planning kan berekend worden wat uw mogelijkheden zijn, en hoeveel geld u hiervoor tijdig opzij moet zetten. Een financiële planning, die u periodiek toetst om te kijken of u nog op koers ligt, geeft rust.

Belastingaangifte

Uw inkomstenbelastingaangifte verzorgd door iemand bij u in de buurt, regio Groningen en Haren, eventueel bij u thuis, betrouwbaar en voor een lage prijs! Geen lange wachttijden. Meestal tevens met advies en tips voor uw aangifte voor volgende jaren.

Niet alleen omdat het op zich al ingewikkeld genoeg is, maar ook omdat de wetgeving ieder jaar aan verandering onderhevig is. Daarom is het de moeite waard om te onderzoeken of er nog mogelijkheden zijn om geld te besparen (via aftrekposten) of om u te laten informeren of er maatregelen zijn te nemen opdat volgend jaar geld bespaard kan worden.
 

Administratie

U biedt diensten aan of verkoopt produkten, maar de administratie laat u liever aan iemand anders over. Voor zelfstandigen en het Kleinbedrijf, verzorg ik ook uw administratie.